Toepassingselector vernieuwd!

In de online toepassingselector op deze site vindt u de geteste oplossingen voor de brandveiligheid van uw gebouw. Met het uitkomen van het nieuwe Handboek Bouwkundige Brandpreventie versie 10.0 is natuurlijk ook de inhoud van uw toepassingselector up to date gebracht. Vele nieuw ontwikkelde en geteste constructies zijn toegevoegd.
Voorbeelden zijn de brandwerende verf PROMAPAINT®-SC3 en -SC4 met dikte-calculator die samen met de brandwerende mortel PROMASPRAY®-C450 het assortiment brandwerende staalbescherming compleet maken. Promat adviseert u nu optimaal met de juiste producten voor uw praktijksituatie!
Ook zijn nieuwe brandwerende vloeren getest en aan uw toepassingselector toegevoegd. Waardevolle constructies die vooral bij renovatie van gebouwen de brandcompartimenten veilig stellen.
U kunt de toepassingselector ook op uw smartphone gebruiken. Hij past zich aan uw schermafmeting  aan. Tip: wilt u een snelkoppeling naar de toepassingselector maken op uw smartphone? Gebruik dan het adres toepassing.promat.nl. De toepassingselector verschijnt dan snel en clean in uw scherm!


Lees alle berichten