Bouwster 2016 voor 2Resist plafondsysteem!

Niet zonder trots kunnen wij u vertellen dat het brandwerende 2Resist plafondsysteem tijdens Building Holland bekroond werd met de Bouwster 2016! 2Resist is ontstaan uit een constructieve samenwerking tussen Sira, Faay en Promat en draagt sterk bij aan het voorkomen van brandrisico's.

De Bouwster is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het bedrijf dat van significante betekenis is voor bouwend Nederland. Het thema van de Bouwster 2016 was 'brandveiligheid, duurzaamheid en kwaliteitsborging'.

Het 2Resist® plafondsysteem is een 60 minuten brandwerend systeemplafond met vrije overspanning. Door de unieke samenstelling kunnen brandwerende voorzieningen boven het plafond achterwege blijven. Alle panelen blijven afzonderlijk uitneembaar, ideaal voor bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden.

2Resist is niet alleen innovatief maar ook eenvoudig te monteren. Het is geschikt voor tal van toepassingen zowel in woon- als werksituaties en ook als compartimentscheiding, zoals bij etagescheidingen. Kijk hier hoe het werkt!

Lees alle berichten