Menu

Glas

Door het bekijken van dit filmpje gaat de glazen toekomst voor u leven. En niemand zal ontkennen dat dit toekomstbeeld een hoog realiteitsgehalte heeft. De huidige technologieën maken een wereld aan nieuwe oplossingen en toepassingen mogelijk. Laat u inspireren en geniet van wat gaat komen.

Hout

Wonen, een dak boven je hoofd, hoort bij onze basisbehoeften. Zeker als het woongebied getroffen is door een ramp. Daarom ontwikkelde Pieter Stoutjesdijk een woning die zonder extra hulpmiddelen als lijm en spijker, in elkaar geschoven kan worden. Meer over de 'friction fit' methode vindt u hier.

Staal

We leren de constructieve eigenschappen van staal steeds beter kennen. Daardoor zullen stalen constructies steeds geavanceerder en duurzamer worden. Gecombineerd met de vele creatieve mogelijkheden, is het duidelijk dat staal de toekomst heeft. Onderdeel van bouwen met staal is de brandwerende bescherming. Als stalen kolommen of liggers de kritieke staaltemperatuur bereikt hebben, verliezen ze aan draagkracht met alle gevolgen van dien. Voor een brandveilige stalen toekomst bouwt u op Promat!

Bouw op informatie: de Promat Nieuwsbrief

Promat bouwt aan de toekomst door kennis te verspreiden. Meld u daarom aan voor onze Nieuwsbrief, dan blijft u steeds op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en evenementen. Het Promat Nieuwsbriefbestand is sterk groeiend en door de actieve wijze van communiceren weet Promat als geen ander wat er binnen de doelgroep leeft. De Promat Nieuwsbrief is daarmee ook uw schakel met de doelgroep.
Documentatie aanvraag
*
*
*
*
*
*
*
*