Montageinstructie - Opschuimende stenen en pluggen met PROMASTOP®-B en PROMASTOP®-P

Promat 28-01-2020

60 minuten
Opschuimende stenen
Massieve wand
Electro
PROMASTOP®-B
PROMASTOP®-P

Installatie handleiding

Aan de hand van de PROMASTOP®-B en PROMASTOP®-P opschuimende stenen en pluggen kunnen elektra kabels doorheen een massieve wand 60 minuten brandwerend worden afgedicht. De brandwerende afdichtingsproducten van Promat beveiligen de doorvoeringen van technische installaties. Bekijk de video voor de juiste montage!

Promat producten

PROMASTOP®-P pluggen
PROMASTOP®-B stenen

Hoe ga je te werk? 

Stap 1

Meet de doorvoeropening op. Bepaal de positie van de elektro bekabeling en pas de PROMASTOP®-B of PROMASTOP®-P opschuimende steen of plug aan. De PROMASTOP®-B stenen of PROMASTOP®-P pluggen kunnen eenvoudig op maat worden gesneden. Grotere sparing kunnen met meerdere PROMASTOP®-B stenen worden afgedicht.

Stap 2

Plaats PROMASTOP®-B of PROMASTOP®-P opschuimende steen of plug in de doorvoeropening en druk deze netjes in de opening. PROMASTOP®-B stenen en PROMASTOP®-P pluggen zijn samendrukbaar. Er kan eenvoudig een mutatie met kabels worden uitgevoerd.

 

Algemeen

Raadpleeg bij installatie steeds de meest recente classificatierapporten voor alle details. Contacteer ons Technical Excellence Centre voor de nodige adviezen, ondersteuning en documentatie.