Montageinstructie - Kabelgoot met PROMASTOP®-CC

Promat 24-01-2020

60 minuten
Massieve wand
PROMASTOP®-CC
Kabelgoot

Installatie handleiding

Een kabelgoot brandwerend afdichten is eenvoudig te realiseren met de PROMASTOP®-CC rotswol/steenwol panelen. Hoe je te werk gaat kan je terugvinden op deze pagina. De brandwerende afdichtingsproducten van Promat beveiligen de doorvoeringen van technische installaties. Bekijk de video voor de juiste montage!

Promat producten

PROMASTOP®-CC panelen
PROMASTOP®-CC verf

Hoe ga je te werk? 

Stap 1

Smeer ter hoogte van de doorvoeropening de kabels en kabelgoot in met PROMASTOP®-CC verf. Reinig het randoppervlak van de doorvoeropening en primer ook deze vervolgens met PROMASTOP®-CC-verf. 

Stap 2

Markeer het gecoate rotswol/steenwolpaneel overeenkomstig de afmetingen van de doorvoeropeningen waarbij wordt rekening gehouden met kabelgoot en kabels. Primer de randen van het rotswol/steenwolpaneel met PROMASTOP®-CC-verf. Kopse kanten goed dik insmeren met PROMASTOP®-CC-verf. 

Stap 3

Plaats de PROMASTOP®-CC panelen in de opening en vul de kieren op met steenwol (≥ 40kg/m³)

Stap 4

Vul de kieren op met losse steenwol (≥ 40kg/m³) en werk af met PROMASTOP®-CC verf of PROMASEAL®-A kit. Markeer kabels en kabelgoot met afplaktape 10cm van de wand. PROMASTOP®-CC schilderafstanden: 10cm op de kabelgoot en kabels, 10 cm op de wand (beton). Verwijder het afplaktape.

 

Algemeen

Raadpleeg bij installatie steeds de meest recente classificatierapporten voor alle details. Contacteer ons Technical Excellence Centre voor de nodige adviezen, ondersteuning en documentatie.