De vlag kan uit...
voor het Promat Handboek
Bouwkundige Brandpreventie 10.0

Het Promat Handboek is al decennialang een begrip in de bouwwereld. Wie kent het niet? En goede tradities moet je in stand houden. Dat doen we dan ook bij Promat. Het Handboek 10.0 is met zorg samengesteld en biedt weer talloze onderbouwde en geteste oplossingen. Nieuw is de Promat Handboek app, voor nog meer gebruiksgemak. Kies onderstaand zelf in welke vorm(en) u ons Handboek wilt gaan gebruiken.

 

De nieuwe Handboek app:
altijd standby

Met deze app neemt u het dikke Promat Handboek voortaan eenvoudig overal mee naar toe! En deze app doet meer dan constructies tonen. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s van praktijksituaties uploaden en direct om kosteloos Promat advies vragen. U vindt er ook onze heldere montagefilmpjes. Kortom, met deze app heeft u alle basisinformatie op zak.


 

Downloads in pdf:
digitaal naslagwerk

We hebben het Promat Handboek 10.0 voor u opgedeeld in hoofdstukken, die u per stuk kunt downloaden. Handig wanneer als u bijvoorbeeld specifieke tabellen of de details van een illustratie full-screen wilt bekijken. Het complete handboek downloaden kan natuurlijk ook! Alle downloads staan klaar op deze pagina.


 

De Toepassingsselector:
informatie op maat

Kent u onze handige Toepassingsselector? De ideale tool als u op zoek bent naar een geschikt product of een geteste oplossing. Met behulp van filters vindt u exact wat u zoekt. Compleet met tekeningen, montage-aanwijzingen, technische sheets en testrapportnummers. Ontdek het zelf en profiteer van deze gratis ondersteuning.


 

Het gedrukte Promat Handboek:
compleet naslagwerk

Natuurlijk, hij is er nog steeds: het gedrukte dikke Promat Handboek, versie 10.0. En hij ligt voor u klaar. Nog steeds het naslagwerk bij uitstek, dat nergens in de bouw mag ontbreken. Bestel hieronder uw exemplaar.

*
*
*
*
*
*