Het Promat Handboek Bouwkundige Brandpreventie 11.0: een compleet naslagwerk.

Het Promat Handboek is al decennialang een belangrijke speler in de bouwwereld. Wie kent het niet? En goede tradities moet je in stand houden. Dat doen we dan ook bij Promat. Het Handboek 11.0 is met zorg samengesteld en biedt weer talloze onderbouwde en geteste oplossingen. Ook is er de Promat Handboek app, voor nog meer gebruiksgemak. Kies onderstaand zelf in welke vorm(en) u ons Handboek wilt gaan gebruiken.

 

De Handboek app
altijd standby

Met deze app neemt u het dikke Promat Handboek voortaan eenvoudig overal mee naar toe! En deze app doet meer dan constructies tonen. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s van praktijksituaties uploaden en direct om kosteloos Promat advies vragen. U vindt er ook onze heldere montagefilmpjes. Kortom, met deze app heeft u alle basisinformatie op zak.


 

Downloads in pdf
digitaal naslagwerk

We hebben het Promat Handboek 11.0 voor u opgedeeld in hoofdstukken, die u per stuk kunt downloaden. Handig wanneer als u bijvoorbeeld specifieke tabellen of de details van een illustratie full-screen wilt bekijken. Het complete handboek downloaden kan natuurlijk ook! Alle downloads staan klaar op deze pagina.

 

De Toepassingsselector
informatie op maat

Kent u onze handige Toepassingsselector? De ideale tool als u op zoek bent naar een geschikt product of een geteste oplossing. Met behulp van filters vindt u exact wat u zoekt. Compleet met tekeningen, montage-aanwijzingen, technische sheets en testrapportnummers. Ontdek het zelf en profiteer van deze gratis ondersteuning.

 

Het gedrukte Promat Handboek
compleet naslagwerk

Natuurlijk, hij is er nog steeds: het gedrukte dikke Promat Handboek, versie 11.0. En hij ligt voor u klaar. Nog steeds het naslagwerk bij uitstek, dat nergens in de bouw mag ontbreken. Bestel hieronder uw exemplaar.

*
*
*
*
*
*