Calculator

Nieuws

Etex versterkt zijn marktpositie in passieve brandbeveiliging door de overname van FSi Limited

Etex maakt bekend dat het FSi Limited heeft overgenomen, een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in passieve brandbeveiligingsoplossingen met een sterke focus op brandwerende producten. FSi heeft een productiefaciliteit in Measham, East Midlands, en een distributiecentrum in West Thurrock, Groot-Londen.

RGA en VLT leidingen

Promat beschikt over een uitgebreide set geteste oplossingen om doorvoeringen van rookgasafvoerleidingen (RGA) en verbrandingsluchttoevoer leidingen (VLT) door een schachtwand brandwerend af te dichten.

Nieuwe brandtesten voor PROMASTOP® en PROMASEAL® producten

Als marktleider in passieve brandbescherming moet wij bij Promat® natuurlijk objectief kunnen bewijzen dat onze producten doen wat wij beweren, namelijk een mogelijke brand vertragen. Daarom worden onze oplossingen uitvoerig getest in een extern geaccrediteerd brandlabo.

Linkedin: Promat Belgium wordt Promat Benelux

Met onze vernieuwde pagina willen we onze positie als partner versterken door u sneller te informeren, beter te ondersteunen en verder te begeleiden. Volg onze nieuwe pagina en blijf op de hoogte van onze producten en projecten in België, Luxemburg en Nederland.

Coronavirus - communicaties & updates

De wereldwijde uitbraak van het Corona-virus heeft ook een impact op de commerciële en industriële activiteiten van Etex (o.a. voor onze merken Promat en Siniat).